Imprimeix

Jornada 25

Escrit per Super User. Posted in Cròniques 2012-13

LA GLEVA"A"-1-RODA "B"-7-

El Roda es va passejar a La Gleva i va aconseguir una golejada d’escàndol, però es que el partit es va acabar en el minut 13’ quan va ser expulsat Vergés després de discutir un penal que va assenyalar el col·legiat contra La Gleva. Després d’aquesta incidència, els glevatans varen poder contenir durant la resta de la primera part a un Roda que va buscar amb insistència fer mes gols, però a la represa els visitants si que varen ser efectius, i arrodoniren el resultat fins aquest escandalos 1-7.
Després del penal, de seguida La Gleva va tenir l’oportunitat d’empatar però el xut de César dins l’àrea va sortir desviat i a la jugada següent Laarbi des de força lluny feia un espectacular xut que s’estavellava al travesser. En el 23’ és el Roda qui pot aconseguir el segon però Casals que hi arriba abans que el porter Cardenas envia la pilota fora. Però només 3 minuts mes tard si que fa el segon Serrabassa que aprofita un centre per aconseguir-ho. En els últims cinc minuts La Gleva torna a tenir el gol a prop, primer en un xut massa creuat de Yeison i després una jugada de Rincón que s’entreté massa i després de retallar al porter i defensa no aconsegueix marcar. Tampoc ho fa Avila en l’últim minut quan es desfà de 4 o 5 jugadors glevatans i ja dins l’àrea tot sol envía la pilota per sobre el travesser. Però tot això que va passar a la primera meitat va ser un miratge ja que a la represa La Gleva no va existir i encara que Rincón va fer un bon gol en un xut des de la frontal en el 67’, el Roda ja ‘havia avançat amb dos gols mes i havia sentenciat el matx. Només aquest gol i un xut d’Adrià que va ser desviat pel porter visitant a corner varen ser les dues ocasions de La Gleva en aquesta nefasta segona meitat. El Roda encara va fer tres gols mes en els últims 15 minuts de partit.

LA GLEVA"B"-3-SEVA"B"-4-

La Gleva "B" va perdre davant el Seva en un partit on encara que el Seva va tenir les millors oportunitats a la primera meitat, va ser La Gleva qui es va avançar al marcador en el minut 37'. Però a la represa el Seva va capgirar el matx i es va posar amb avantatge de 1-3 en el minut 67'. Els locals varen arribar empatar el matx en els últims minuts. Quan ja semblava que el marcador ja no es mouria, el Seva va fer el quart i va endur-se els tres punts.