Imprimeix

Jornada 30

Escrit per Super User. Posted in Cròniques 2013-14

SANT BOI-3-LA GLEVA-2-

L’últim partit de la temporada pel CF La Gleva ha acabat amb derrota i ha estat mes per errades pròpies que per mèrits del contrari que nomes ha tingut d’aprofitar les ocasions que ha tingut per convertir-les en gol. Ja el minut 12 guanyaven els locals per 2-0 després d’un primer gol en el minut 5 de Rota en un bon xut ajustat al pal i només set minut després una mala entesa entre defensa i porter glevata ha servit perquè Omar Blanco fos mes espavilat i envies la pilota al fons de la xarxa. Deu minuts mes tard un bon xut de l’Ivan Reyes des de la frontal ha fet que el porter Pares rebutgés amb dificultats la pilota i a continuació li fessin penal a l’Ivan que havia seguit la jugada. El penal llançat per Mamadu ha servit per posar el 2-1 al marcador. Però només cinc minuts mes tard el local Sobirana ha engaltat un xut des de fora l’àrea que ha fet pujar el 3-1 posant una altre vegada mes diferencia al marcador. La Gleva no era capaç de lligar una jugada i el mig camp era un voler i no poder on no s’aconseguia recuperar cap pilota. Amb aquestes facilitats el Sant Boi arribava tranquil·lament a l’àrea visitant. El millor que li podia passar als glevatans era arribar al descans i intentar arreglar el desgavell d’aquests primers 45 minuts. Els canvis introduïts just començar la segona meitat han donat de seguida un altre aire a l’equip i la primera gran ocasió per escurçar diferencies ha arribat en el 61' quan Aleix Serra s’ha jugat el u contra u amb el porter Pares desviant-li aquest amb el peu la pilota a córner. Una falta de Farres en el 64' l’ha enviat el porter local a córner, amb mes ocasions aquests primers 15 minuts de la represa que durant tota la primera meitat. En el 66' ha set Solà qui ha tingut el gol a les seves botes però Cardenas ha evitat el gol en una gran intervenció. Cada vegada quedava menys temps i encara que La Gleva arribava no aconseguia el gol que els hagués acostat una mica mes en el marcador. El segon gol glevata ha arribat massa tard ja que a manca de cinc minuts una centrada de Doncel ha estat rematada per Mamadu just davant del porter aconseguint el gol i encara que el matx s’ha allargat fins al minut 93' els glevatans ja no han set capaços si mes no d’empatar.

Final d’una mala temporada dels glevatans que només han vist com aconseguien la victòria en 8 partits i l’empat en 5 ocasions. Esperem que la propera temporada sigui molt millor.