Imprimeix

TEMPORADA 2019-20 (J.2)

Posted in Notícies

GURB “B”-2 LA GLEVA-2-

Canvi radical del CF La Gleva amb el partit inicial de lliga que es va disputar al municipal d’esports de Les Masies. Avui, els glevatans s’han mostrat com un equip sòlid tant al davant com al darrera i només ha mancat una mica de sort per emportar-se els tres punts de Gurb, cosa que hauria merescut el CF La Gleva. Tot i avançar-se els locals al minut 9, de seguida La Gleva hi ha posat una marxa mes i Campayo empatava en el 24 un centre de l’Aitor Lara. Després de l’empat La Gleva encara ha tingut ocasions per avançar-se en el marcador, però només ho ha aconseguit a manca d’un minut per la primera meitat, quan una caiguda de Senmarti dins l’àrea s’ha assenyalat com a penal pel col·legiat i Aitor Lara posava pel davant als glevatans just abans del descans. A la represa, mes del mateix, La Gleva prement l’accelerador i portant al darrera als locals que fins ben entrada la segona meitat no han portat perill a la porteria de Rierola, molt ben resguardat per la defensa glevatana. Però els locals veient com se’ls anaven els tres punts, han començat a pressionar mes i a 18 minuts pel final i en un xut creuat dins l’àrea ha fet pujar el 2-2 al marcador que ja no es mouria fins al final.