Imprimeix

Temporada 2013-14

Escrit per Super User. Posted in Notícies

El C.F. La Gleva afronta la temporada 2013/14 amb aires renovats i amb la mirada posada a les posicions capdavanteres de la classificació, ja que s'ha confeccionat una plantilla el mes potent que ha set possible, amb l'objectiu de competir al màxim amb la resta de clubs. Agrair als jugadors que han format part d'aquest club i que per diversos motius (personals o esportius), ja no estan a la nostra plantilla. També donar la benvinguda a les noves incorporacions:

Biel Canet (Oar Vic), Mamadou Embalo (Oar Vic), Cissè Boulaye (lliure), Gerard Gallart (Riudeperes), Pau Muns (U.D. Taradell Juvenil), Albert Font (Torelló Juvenil) Miquel Doncel (lliure) i Tino Serra (Sta. Eugenia de Berga).

Juntament amb les noves incorporacions, la plantilla que te un total de 25 jugadors, esta formada per jugadors que la temporada passada estaven en les dues plantilles, tan de l’A com del B. La plantilla esta formada pels següents jugadors:

Dani Càrdenas, Ivan Reyes, Yeison Murillo, Albert Font, Jaume Vila, Adria Montero, Julian Bello, Pau Muns, Miquel Riera, Cissè Boulaye, David Panduro, David Gutiérrez, Adan Lòpez, Aleix Serra, Jordi Justícia, Marc Manau, David Farrés, Gerard Gallart, Biel Canet, Tino Serra, César Sánchez, Miquel Doncel, Jesús Núñez i Mamadou Embalo.

Com hem dit abans, aquesta plantilla te un objectiu molt agosarat, per això l'exigència per part de tots serà màxima. La pretemporada començarà el 14 d'Agost, i l'equip jugarà un total de 7 partits:

17/08/13 - Olot At. (al Municipal La Gleva) a les 17:30

24/08/13 - La Canya A.E. (al Municipal La Gleva) a les 17:30

31/08/13 - At. Balenyà (al Municipal La Gleva) a les 17:30

07/09/13 - C.F. Ripoll "C" (al Municipal La Gleva) a les 17:30

11/09/13 - Voltregà C.F. Juvenil (al Municipal La Gleva) a les 20:00

15/09/13 - Monistrolenca A.D. (al Municipal de Monistrol de Calders) a les 18:00

S'espera molt d'aquest equip aquesta temporada. Sort i feina forta per part de tots!

Patrocinadors