Imprimeix

TEMPORADA 2014-15

Escrit per Super User. Posted in Notícies

El CF LA GLEVA afronta la temporada 2014/15 amb aires renovats; l’equip ha de fer un pas endavant. S’ha d’aconseguir competir els 90 minuts de cada partit i així poder lluitar tota la temporada mirant a les posicions capdavanteres de la classificació.
El gruix de la plantilla segueix sent la de les temporades anteriors. Amb ganes i feina, que segur no faltaran, intentarem portar l’equip el mes amunt possible.

L’entrenador serà per tercer any consecutiu en Joan Marc Estupiñà, que fa dues temporades es va fer càrrec del CF La Gleva “B” i aquesta temporada passada ja es va encarregar de portar el CF La Gleva “A”. En Joan Marc (treballador incansable) s’ha fet un lloc dins aquest club i li agraïm la seva dedicació durant moltes hores a la setmana. Li desitgem molta sort en aquesta nova temporada.

També volem agrair als jugadors que han format part d’aquest club i per diversos motius, personals o esportius, ja no son a la nostra plantilla.

Les cares noves aquest any son les següents:

Cristian Pineda (Lliure), Erickson Oni (Lliure), Adrià López (Lliure), Ousmane Konare (Calldetenes U.E.), Felipe Bedoya (Gurb U.E.), Jerson Mina (Rupit Pruit U.E.), Bryan Stiven (Lliure) i Marc Adekunle (Lliure).

Juntament amb les noves incorporacions, la plantilla que te un total de 25 jugadors, esta formada per:

Dani Càrdenas, Cristian Pineda, Yeison Murillo, Albert Font, Jaume Vila, Adrià Montero, Ousmane Konare, Bryan Stiven, Julian Bello, Pau Muns, Miquel Riera, Erickson Oni, Ivan Reyes, Adrià Lòpez, Adan Lòpez, Aleix Serra, Felipe Bedoya, Jerson Mina, David Farrés, Gerard Gallart, Marc Adekunle, Cesar Sanchez, Miquel Doncel, Jesus Núñez i Mamadou Embalo.

La gran novetat d’aquest any, es que el primer equip podrà contar amb jugadors del Juvenil, ja que anys desprès, el CF LA GLEVA, recupera equip en aquesta categoria.

La pretemporada començarà el 18 d'Agost, i l'equip jugarà en principi un total de 4 partits:

23/08/14 - Olot At. (al Municipal La Gleva)

30/08/13 - La Canya A.E. (a fora)

06/09/13 - Pradenc F.C. (al Municipal La Gleva)

13/09/13 – Rival per confirmar (al Municipal La Gleva o a fora

20/09/13 – 1ª Jornada de Lliga (al Municipal La Gleva o a fora)

En breu ús informarem de l’equip juvenil

S'espera molt d'aquest equip aquesta temporada. Ha de ser l’any de La Gleva.

Sort i molta feina per part de tots!


Patrocinadors