Imprimeix

Jornada 21

Escrit per Super User. Posted in Cròniques 2012-13

SANT BOI DE LLUÇANÉS-3-LA GLEVA"A"-4-

Partit amb molts gols el que es va veure a Sant Boi, amb diverses avantatges en el marcador. El primer que va marcar va ser l'equip de casa, però de seguida va empatar en Néstor amb un gran gol. Abans d'acabar la primera meitat encara s'en marcarien dos mes, un per cada equip, amb un altre golàs de Nestor Panadero. A la represa en Rincón va posar amb avantatge als glevatans, però el Sant Boi va empatar gràcies a un penal en el 61'. La magnífica falta llançada per Vergés que va entrar per l'escaire va donar els tres punts a La Gleva, però també va ser el detonant perquè els glevatans acabessin amb vuit jugadors el partit, obra i gràcia del senyor col.legiat que per cert no va tenir una tarda massa encertada.
Proper partit a Rupit dissabte dia 16 a les 16:15.

VILADRAU-2-LA GLEVA"B"-2-

Un punt sumat per La Gleva "B", davant del Viladrau, va ser el just premi per tots dos equips, ja que cada equip va dominar una part. En un terreny de terra, on mai es "agradable" jugar, el glevatans van fer una primera part molt discreta, amb imprecisions, errors i en alguns moments amb molt poca intensitat. Mostra de tot això va arribar el primer gol, en una falta mal penjada des de la banda, la pilota es va passejar plorant per la frontal, sense oposició glevatana, i el jugador local Vinyeta sense marca va disposar de tot el temps del món per poder fer el gol, al minut 5. El Viladrau es va fer amb el control del partit, però la sort semblava canviar pels glevatans, quan l’àrbitre va assenyalar un penal molt clar sobre en Jesús, però en Jordi Justicia el va enviar al travesser, i no es va veure clar si la pilota va botar dins o a fora. Poc abans d'acabar la primera part, en un nou error i descoordinació defensiva, el davanter del Viladrau Roquet se’n va aprofitar per fer el 2-0.

A la represa tot va canviar amb el claríssim domini i canvi de mentalitat de La Gleva, que va sortir decidida a resoldre el partit. Això va quedar demostrat quan en el minut 52, amb una bona pressió, es va recuperar la pilota, i en una bona combinació, en Jesús va escurçar diferencies. La Gleva va veure que era capaç de anar pel partit, i poc minuts desprès, van fer l'empat, mitjançant en Jordi Justicia, en un batibull a l’àrea, tirant-se al terra per introduir la pilota i fer l'empat.

En resum, horrible primera part i gran segona. Ens haurem de fer la pregunta de perquè en una part surten endollats i en una altre no, perquè la solució no varen pas ser els dos canvis fets a la mitja part.
Proper partit, molt complicat al camp de l'OAR el dissabte dia 16 a les quatre de la tarda.