Imprimeix

Jornada 25

Escrit per Super User. Posted in Cròniques 2013-14

LA GLEVA-3-SANT JULIA-3-

El CF La Gleva ha perdut una gran oportunitat per emportar-se la victòria davant d’un dels equips capdavanters del grup després de desaprofitar primer un avantatge de 2-0 en els primers quinze minuts de joc i després d’un 3-1 des del minut 32, i jugar pràcticament 50 minuts amb un jugador mes per expulsió d’un contrari. La Gleva ha jugat a estones molt be, tenint al Sant Julia tancat a la seva àrea i amb ocasions de gol sobretot quan el marcador assenyalava un 3-1 i semblava que podia fins i tot caure el quart. Però també hi han hagut força minuts on el Sant Julia ha assetjat la porteria de Cardenas que ha tingut d’intervenir magníficament en alguna de les ocasions visitants. Montero que continuava amb la bona ratxa de la setmana anterior ha inaugurat el marcador en el minut 7’ quan ha aprofitat molt be un mal refús dins l’àrea visitant. Nomes vuit minuts mes tard, Gallart aconseguia el segon quan executava un penal comés sobre ell mateix. Yeison també ho ha provat en el 18' en un xut que el porter ha rebutjat, però seguidament i en una jugada a l’altre àrea un xut pràcticament a boca de canó ha estat rebutjat espectacularment per Cardenas que ha evitat el gol. En el 31' ha arribat el gol visitant després d’una falta mal defensada pels glevatans i que Puigneró de cap ha enviat al fons de la xarxa. Però un minut mes tard tornava a ser el mateix Gallart que posava el 3-1 al rematar de cap una centrada de Font. Al final de la primera part era expulsat Panedas que deixava al seu equip amb deu homes durant tota la segona meitat. Els quinze primers minuts de la represa s’han jugat pràcticament al cantó glevata i els córners sovintejaven cap a l’àrea local i Cardenas tornava a intervenir amb encert en algunes ocasions. En el 75' Font ha tingut la sentència però no ha pogut rematar be una centrada per la dreta ja que se li ha quedat la pilota just al darrera quan anava a rematar. El Sant Julia no ha donat el partit per perdut i La Gleva que ja feia estona no controlava el mig camp ha vist com en els últims vuit minuts, els visitants els marcaven dos gols i aconseguien in extremis empatar el matx.