Imprimeix

JORNADA 30 (2014-15)

Escrit per Jordi Pujol. Posted in Cròniques 2014-15

LA GLEVA-3-BORGONYÀ-3-

El CF La Gleva va empatar l’últim partit de la temporada amb el Borgonyà. Després de que el Borgonyà aconseguís el tercer gol en el minut 84’, Dani Cardenas que havia sortit feia deu minuts va marcar el gol de l’empat definitiu en el temps de descompte. La Gleva ha acabat una temporada molt irregular, guanyant només 8 partits (5 d’ells a casa), i ens hauríem de remuntar fins al 7 de març per trobar l’última victòria de l’equip glevata al camp del Ripoll per 2-3. Des de llavors 2 empats i 7 derrotes ha estat el pobre bagatge de l’equip. Davant el Borgonyà l’equip no va ser capaç de guanyar, i tot i que es va anar remuntant l’avantatge que sempre aconseguia l’equip visitant i tenir algunes ocasions clares per marcar (fins i tot algun pal), l’equip contrari no es va quedar curt, ja que el porter Montero va fer algunes intervencions de molt mèrit per evitar algun gol mes i fins i tot també el travesser va ajudar en una ocasió força clara del Borgonyà. Els visitants es van avançar ben d’hora ja que en el minut 6’ i en un llançament de córner Llach de cap va fer el primer. La Gleva arribava poc a la porteria de Jolis fins que en el minut 19’ Mamadu va rematar fora completament sol una centrada de Cèsar. La replica del Borgonyà quatre minuts mes tard, Riera ha de rebutjar sobre la mateixa línia de gol una jugada que hauria fet pujar el segon gol pels forasters. Montero intervé en el 27’ rebutjant una pilota molt perillosa als peus del davanter del Borgonyà, i a la jugada següent i en clar fora de joc, Cèsar se’n va tot sol i centre la pilota perquè aquesta vegada si Mamadu encerti i faci l’empat. En el 31’ i en ple domini visitant un bon cop de cap s’estavella al travesser en una altre clara ocasió. Però en el 43’ arriba el segon del Borgonyà quan també en posició de fora de joc al davanter es planta davant Montero que no por fer-hi res per evitar el gol. A la represa, La Gleva s’ho agafa amb mes ganes i ja en el 54’ Mamadu remata fora una centrada de Cèsar i dos minuts mes tard Serra envia la pilota al pal i seguidament el mateix jugador fa el 2-2. En el 63’ es Cèsar que fa una bona arrencada per la dreta i es planta dins l’àrea obligant al porter visitant enviar la pilota a córner. Però des d’aquest minut el partit torna a baixar i sembla que el 2-2 sigui el resultat que ja no es mourà fins que en el 84’, Labrador aconsegueix el 2-3 i quatre minuts mes tard Montero salva un u contra u quan es llença als peus del davanter visitant evitant la sentencia del matx.  En el descompte i rematant un centre de Cèsar, Cardenas (el nostre porter de sempre, ara jugador de camp) fa el definitiu 3-3 tancant una temporada força dolenta dels glevatans.