Imprimeix

JORNADA 6 (2014-15)

Escrit per Jordi Pujol. Posted in Cròniques 2014-15

LA GLEVA-0-RIPOLL"B"-0-

Ni La Gleva ni Ripoll han set capaços de marcar cap gol en un partit dolent i avorrit en el que ni l’un ni l’altre han gaudit de clares ocasions de gol, encara que a la primera part han set els visitants qui han disposat d’un parell d’oportunitats. La primera en un xut creuat que ha rebutjat espectacularment amb el peu el porter Cardenas i la segona en xut des de lluny de Victor Garcia que s’ha estavellat al travesser. La Gleva molt poc, nomes un xut de César que el porter ha aturat i un altre de Mamadu i poca cosa mes. Avui ens hem trobat amb un equip sense idees que no tenia res a veure amb el de Montesquiu la setmana anterior. Nomes algunes pilotes que rebia Mamadu (molt sol al davant) i que sempre acabaven en res, eren les opcions glevatanes en els primers quaranta cinc minuts. A la represa un parell de canvis que han donat mes consistència al mig camp però amb els mateixos defectes que a la primera. La Gleva no creava perill i el Ripoll tampoc i les poques ocasions que tenien eren desaprofitades una i altre vegada pels seus jugadors. Amb aquest panorama el millor que ha fet l’àrbitre es assenyalar la fi del matx i marxar corrent tothom a veure el R.Madrid-Barça.

(JUVENIL 2a DIVISIO GRUP 18)
LA GLEVA-0-EFR-7-
Mal partit dels glevatans que s'han vist superats per un equip que hi ha posat mes ganes i que tot i trigar una mica a fer el primer gol (minut 22) després n'arribarien dos mes en els deu minuts següents fins arribar al descans amb un clar 0-4 amb dues pilotes al pal també pels forasters. Els de casa només en una falta llançada per Lluis Parareda que ha sortit fora i alguna altre esporadica ocasió s'han acostat i encara amb poc perill a la porteria contraria. A la represa i amb el cinquè gol visitant nomes començar la segona meitat, els glevatans han abaixat totalment les mans i l'Escola de Futbol del Ripolles encara ha aconseguit marcar dos gols mes fins a deixar aquest marcador tant ampli.